Strategisch RM training

Ja ik schrijf mijzelf in voor: 

Jouw gegevens: 

 

Jouw achtergrond informatie

 

 

Bron van informatie

Hoe heb je van ISRM gehoord?

 Factuur gegevens

Alleen van toepassing indien anders dan bovenstaande adresgegevens.

Voorwaarden:

Bij annulering na inschrijving heeft de deelnemer geen recht op restitutie van het tarief. Het is wel mogelijk om deelname te verplaatsen. Het Institute of Strategic Relationship Management (ISRM) heeft het recht om de Strategisch Relatiemanagement Training (bij onvoldoende deelnemers) te verplaatsen. ISRM heeft het recht om de Strategisch Relatiemanagement Training (bij onvoldoende deelnemers) te annuleren (in dat geval heeft de deelnemer recht op restitutie). Het programma van deze relatiemanagement training is onder voorbehoud van wijzigingen.

De Strategisch Relatiemanagement Training biedt geen kant en klare oplossing voor de professionalisering van het relatiemanagement van een organisatie. Het professionaliseren van het relatiemanagement van een organisatie is een project dat over het algemeen meerdere jaren duurt. Professionalisering is maatwerk en ziet er voor iedere organisatie anders uit. 

De nieuwe privacy wetgeving vereist ons om toestemming te vragen; mogen wij de gegevens in dit formulier gebruiken om contact op te nemen?

Tijdens de training worden foto's gemaakt. Sommige foto's worden op onze social media pagina's gepubliceerd. Het ISRM publiceert geen foto's zonder de expliciete toestemming van onze deelnemers.

Het kan voorkomen dat tijdens de training sensitieve informatie wordt besproken. Dit kan gaan om informatie van het ISRM of van een van de deelnemers. Wij vragen onze deelnemers discreet om te gaan met de sensitieve informatie verkregen tijdens de training.