Robert Collignon heeft meer dan 20 jaar ervaring in marketing, sales en customer service. Hij is directeur (digital) strategy bij Monitor Deloitte. Daarnaast geeft hij les bij het Institute of Strategic Relationship Management en de Hotelschool Den Haag.

In het verleden heeft hij gewerkt als werknemer of consultant voor bekende bedrijven als Swiss Life, Aegon, Procter & Gamble, Pfizer, TUI, Sol Melia, KLM, AB Inbev, ABN AMRO en RTL.

Robert Collignon heeft een Master in Business Law en in Business Administration en hij is een Registered Marketeer (RM). Hij heeft diverse artikelen geschreven over marketing, services, hospitality en brand management.

Naast zijn zakelijke activiteiten is hij voorzitter van United World Colleges (UWC) Nederland. UWC is een wereldwijde organisatie die getalenteerde jongeren de kans geeft op een bijzondere internationale opleiding onafhankelijk van ras, geloof, sociale achtergrond of financiële middelen. Hiermee levert UWC een praktische bijdrage aan het samenbrengen van mensen, landen en culturen voor vrede en een duurzame toekomst.