ANNA PAULOWNASTRAAT 12-14 2518 BE THE HAGUE
P.O. Box 102742501 HG THE HAGUE
T +31 70 384 11 99E info@relationshipmanagement.eu

Robert Collignon

MARKETING, SALES AND CUSTOMER SERVICES

Robert Collignon heeft meer dan 15 jaar ervaring in marketing, sales, service en strategie. Hij werkt bij Deloitte als directeur (Digital) Strategy en daarvoor bij Aegon N.V. als Senior Vice President Brand & Customer Strategy. Daarnaast geeft hij les aan de Internationale Hotelschool Den Haag en de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) binnen het vakgebied Hospitality Management.

In het verleden heeft hij gewerkt als werknemer of consultant voor bekende bedrijven als Zwitserleven, Deloitte Consulting, Procter & Gamble, Pfizer, TUI, Sol Melia, KLM, AB Inbev en RTL. Robert Collignon is afgestudeerd aan de EUR in bedrijfskunde en rechtsgeleerdheid. Hij heeft diverse artikelen geschreven over marketing, services, hospitality en brand management.

Naast zijn zakelijke activiteiten is hij jurylid van de Nederlandse Marketing Wetenschapsprijs en voorzitter van het Nationale Committee van United World Colleges (UWC) Nederland. UWC is een wereldwijde organisatie die getalenteerde jongeren de kans geeft op een bijzondere internationale opleiding onafhankelijk van ras, geloof, sociale achtergrond of financiële middelen. Hiermee levert UWC een praktische bijdrage aan het samenbrengen van mensen, landen en culturen voor vrede en een duurzame toekomst.

collignon