ANNA PAULOWNASTRAAT 12-14 2518 BE THE HAGUE
P.O. Box 102742501 HG THE HAGUE
T +31 70 384 11 99E info@relationshipmanagement.eu

ON-SITE TRAINING

Een on-site training wordt door de onderwijsexperts van het Institute of Strategic Relationship Management op maat samengesteld om het gewenste effect te bewerkstelligen. Om houding- en gedragsverandering te bereiken, worden trainingen herhaald of modulair opgebouwd. Voor kennisoverdracht kan een eenmalige lezing volstaan. Ook kunnen trainingen ‘on the job’ worden verzorgd.

De docenten van het Institute of Strategic Relationship Management zijn de beste relatiemanagement-experts uit binnen- en buitenland (zie het menu voor een overzicht). Onze docenten geven op interactieve wijze les door middel van casussen, oefeningen en foto/dvd-materiaal.

Werkwijze 
De on-site trainingen van het Institute of Strategic Relationship Management worden voorbereid en gecoördineerd door een van onze onderwijsexperts. Op basis van uw wensen en doelen stellen wij een programma samen. Alle trainingen worden geëvalueerd zodat kan worden vastgesteld in hoeverre de gestelde doelen zijn bereikt. De training is altijd inclusief lesmateriaal, hand-outs, een cursusmap en/of litteratuur.

Interesse? 
Neem via info@relatiemanagement.eu vrijblijvend contact op voor meer informatie of een prijsopgave.

Voorbeelden van on-site trainings: 
Scherp je visie op relationeel leiderschap tijdens een Socratisch gesprek onder leiding van Monica Bakker | Ontwikkel praktische netwerkvaardigheden tijdens een training van Anne-Maartje Oud | Laat je inspireren door Mark Verheul met zijn lezing over het relatiemanagement van de Europese Vorstenhuizen