ANNA PAULOWNASTRAAT 12-14 2518 BE THE HAGUE
P.O. Box 102742501 HG THE HAGUE
T +31 70 384 11 99E info@relationshipmanagement.eu

Institute of Strategic Relationship Management

 

“Het Institute of Strategic Relationship Management is dé Nederlandse expert in relatiemanagement.” – Martin van Pernis, voormalig CEO Siemens Nederland

In onze huidige hectische maatschappij is persoonlijke aandacht schaars. De meeste organisaties zijn zich bewust van het nut van het hebben van een goed netwerk, maar ze weten niet hoe ze de schaarse persoonlijke aandacht moeten managen. Strategisch Relatiemanagement is relevanter dan ooit.

Professioneel relatiemanagement vereist structuur: Eén relatiemanagementbeleid van strategie tot uitvoering. En één verantwoordelijke voor het gehele relatiemanagement. Alleen dan is mogelijk de maximale toegevoegde waarde en efficiency van een netwerk of relaties te realiseren.

Vraag ons om ondersteuning of volg een van onze training– of postgraduate-programma’s en leer alles over onze unieke visie op relatiemanagement.

De Hotelschool The Hague is de onderwijs partner van het Institute of Strategic Relationship Management (ISRM). De postgraduate van het ISRM is geaccrediteerd door het ‘Genootschap voor Eventmanagers‘. Het ISRM is een handelsnaam van het Institute of Protocol The Hague (KvK 53139550).