ANNA PAULOWNASTRAAT 12-14 2518 BE THE HAGUE
P.O. Box 102742501 HG THE HAGUE
T +31 70 384 11 99E info@relationshipmanagement.eu

TRAINING EFFECTIEF NETWERKEN

Hoe vergoot ik het aantal zinvolle ontmoetingen op netwerkbijeenkomsten? Hoe vergroot ik het rendement van netwerken? 
De training ‘effectief netwerken’ is een op maat samengestelde training bedoeld voor diegenen die de netwerkvaardigheden willen verbeteren zoals accountmanagers, diplomaten, lobbyisten en fundraisers.

Vergroot de netwerkvaardighedenDe training bestaat uit een of meerdere van de volgende onderdelen:

  • Basisnetwerkvaardigheden: Hoe begin ik een gesprek? Hoe beëindig ik een gesprek? Op welke momenten leg ik contact? Hoe stel ik mezelf of anderen voor? Hoe stel ik collegae aan elkaar voor? Hoe onthoud ik namen? Wat zijn goede gespreksonderwerpen?
  • Non-verbale netwerkvaardigheden: Hoe kom ik over? Hoe is mijn houding? Hoe presenteer ik mijzelf?
  • Organisatorische netwerkvaardigheden: Hoe worden effectieve relatiebijeenkomsten georganiseerd? Hoe worden de juiste ontmoetingen tot stand gebracht? Hoe worden de resultaten meetbaar gemaakt?
  • Relationeel leiderschap: Waarom zijn leiders en managers niet succesvol zonder het kennen van de juiste mensen? Hoe haal ik meer uit mijn netwerk en mijn relaties? Wat is effectief relatiemanagement?

Werkwijze 
De training ‘effectief netwerken’ wordt voorbereid en gecoördineerd door een van onze onderwijsexperts. Op basis van uw wensen en doelen stellen wij een programma samen. Alle trainingen worden geëvalueerd zodat kan worden vastgesteld in hoeverre de gestelde doelen zijn bereikt. De training is altijd inclusief lesmateriaal, hand-outs, een cursusmap en/of litteratuur.

Vraag ons om meer informatie over deze training via info@relatiemanagement.eu. Deze training is onderdeel van onze postgraduate over relatiemanagement.